Mazón assegura que el PPCV està "preparat" per a eleccions : "A qui millor li vindria el canvi és als ciutadans"

El president del PPCV, Carlos Mazón
PPCV
Publicado: miércoles, 7 diciembre 2022 18:34

   ALACANT, 7 Dic. (EUROPA PRESS) -

   El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assegurat que el seu partit està "preparat" per a les eleccions autonòmiques i ha desitjat que arribe "un canvi el més prompte possible" doncs creu que "a qui millor li vindria és als ciutadans de la província d'Alacant, Castelló i València".

   Així s'ha expressat Mazón aquest dimecres, en ser preguntat per un possible avançament electoral, després que el dimarts el president de la Generalitat, Ximo Puig, indicara que "no es pot pensar en eleccions, sinó en solucions, ja vindrà el temps electoral".

   "El que necessitem és un canvi el més prompte possible, que acabe amb aquest menyspreu, amb la falta d'ambició, amb aquesta pressió impositiva intolerable, amb la falta d'un pla sanitari, energètic... Necessitem un canvi tots", ha subratllat Mazón.

   En aquest context, ha afegit que "com més prompte convoque eleccions" Puig "abans li contestarem, no els partits polítics, sinó tots els ciutadans".

   "Nosaltres tenim els deures fets, estem preparats. Sabem el que hem de fer i desfer de tot el mal fet. No hi ha cap enquesta ara mateix que puga negar que el PP torna a ser el partit favorit en les tres províncies. Té grans possibilitats de ser el partit guanyador, és l'única alternativa possible per al canvi", ha asseverat el líder 'popular'.