Publicado 13/05/2021 11:03CET

Mercadona inverteix més de 5 milions a l'any en mascaretes corporatives reutilitzables per a la seua plantilla

Arxiu - Mascareta corporativa de Mercadona
MERCADONA - Archivo

   VALÈNCIA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

   Mercadona invertirà 5 milions en la substitució de les mascaretes higièniques no reutilitzables de la seua plantilla per unes noves mascaretes higièniques reutilitzables corporatives "més pràctiques, modernes i sostenibles" i que llueixen el logo de l'empresa en un lateral, segons ha informat la companyia de supermercats.

   Aquest canvi suposa "una gran millora" en els equips de protecció en el lloc de treball, ja que aquestes noves mascarillas són "més resistents a la calor i a la humitat, més còmodes i ergonòmiques, i protegeixen durant tota la jornada laboral". A més, es reforça el compromís de la companyia amb el medi ambient, en apostar per una peça reutilitzable fins als 10 usos, han destacat.

   Aquest canvi va començar a aplicar-se a la fi de 2020 i la previsió és que els més de 95.000 empleats de la companyia gaudisquen d'aquestes noves mascaretes corporatives abans que finalitze el mes de maig.

   El Proveïdor Totaler especialista en tèxtils per a bebé, Cambrass, és el responsable d'elaborar aquest producte certificat per AITEX sota la norma espanyola UNE 0065-2020 i europea CWA 17553:2020, caracteritzat a més per la seua alta eficàcia de filtració del 99% i la seua alta capacitat de respirabilidad, en les seues instal·lacions de la localitat d'Ontinyent (València) per a les treballadores i els treballadors d'Espanya i Portugal.

colaboracio