Publicado 18/06/2021 10:37CET

El Mercat Central de València se suma a la campanya 'Més fresc, més cool', amb una àmplia oferta de peix de llotja

Producte del Mercat Central
MERCADO CENTRAL

   Els consumidors que compren aquest dissabte, de 10.00 a 14.00 hores, en qualsevol de les seues 33 llocs rebran un regal per a l'estiu

   VALÈNCIA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

   El Mercat Central de València se suma a la campanya 'Més fresc, més cool', amb una àmplia oferta de peix de llotja i marisc en els seus llocs de pescateria, capturat en alta mar poques hores abans, segons ha informat el recinte en un comunicat.

   La campanya, que estarà present en el Mercat Central de València aquest dissabte, 19 de juny, des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores, té com a objectiu traslladar als consumidors les propietats nutricionals del peix de llotja i els seus beneficis per a la salut i està impulsada per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i les federacions provincials de confraries de pescadors de la Comunitat Valenciana.

   Els clients que adquirisquen pescat de llotja aquest dissabte en qualsevol dels 33 llocs de pescateria del Mercat Central aconseguiran un regal directe, per a gaudir de les seues vacances estiuenques, entregant el tiquet de compra en el stand oficial de Peix de Llotja, situat sota la gran cúpula, per imports mínims de 15 euros (funda mòbil water proof) i 25 euros (joc de pales de platja).

PEIX DE LLOTJA, PEIX FRESC

   Parlar de peix de llotja -el que els propis pescadors venen en la llotja quan tornen en les seues barques just després de pescar-ho- és parlar de peix fresc. Cada dia, els venedors de mercats adquireixen en les llotges, a peu de moll, el peix i el marisc que poques hores després oferiran als seus clients en els seus llocs.

   El peix de llotja que es pot trobar en aquestes dates en els llocs del Mercat Central inclou una àmplia varietat de productes de la mar, com a orades, llobarros, llucets, molls de roca, sardines, corbines, llenguados, raps d'Olaya, sépies de platja, escamarlans, gambes blanques, llagostins i llagostes.

colaboracio