Publicado 28/09/2021 11:07CET

Més País celebra el resultat dels Verds a Alemanya i aspira a contribuir amb eixa onada verda que arriba a Europa

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví i el líder de Més País, Íñigo Errejón, en una roda anterior a la celebració de la Junta de Portaveus en el Congrés dels Diputats, a 14 de setembre, a Madrid (Espanya).
Eduardo Parra - Europa Press

   MADRID, 28 set. (EUROPA PRESS) -

   El líder de Més País, Íñigo Errejón, ha celebrat aquest dimarts el resultat aconseguit pels Verds a Alemanya i ha dit que espera que el seu partit, que és la primera força de l'oposició a la Comunitat de Madrid, puga continuar a Espanya amb eixa onada verda que, diu, està arribant a Europa.

   En roda de premsa des del Congrés, Errejón s'ha congratulat per que Els Verds no només siguen la primera força entre la població jove a Alemanya sinó que, a més, serà una força "decisiva" en la conformació de qualsevol Govern garantint així la seua voluntat d'unir la lluita contra la crisi climàtica amb la justícia social.

   En aquest context, el secretari general de Més País confia que el seu partit puga a continuar l'iniciat en la Comunitat de Madrid a nivell nacional per a contribuir a l'onada verda que considera que s'està instal·lant a Europa.

   En la mateixa línia, el portaveu de Compromís, Joan Baldoví, ha aplaudit els resultats dels comicis celebrats a Alemanya dels quals considera que es poden extraure "algunes lliçons", entre elles l'increment de l'opció verda i la baixada dels ultres. "Alguns haurien d'aprendre la lliçó de com es fa baixar a les dretes", ha comentat.

Contador
colaboracio