Publicado 16/04/2021 11:39CET

Metrovalencia ofereix servici especial a Fira València el dissabte per unes oposicions de justícia

Archivo - Arxiu - Tramvia de Metrovalencia en Fira València
GVA - Archivo

   VALÈNCIA, 16 abr. (EUROPA PRESS) -

   La línia 4 de Metrovalencia oferirà servicis especials a Fira València aquest dissabte 17 amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen als exàmens a les oposicions a personal funcionari de Justícia.

   Durant part de la jornada, entre les 6.00 i les 16.30 hores, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira amb una freqüència d'entre 30 i 40 minuts entre les 6 i les 22 hores.

   D'aquesta forma, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores i l'últim a les 14.40 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 hores, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 15.34 hores.

   Amb la finalitat d'agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a Fira València ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

   Totes aquelles persones usuàries que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servici poden cridar el telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també estarà disponible en la pàgina web de Metrovalencia (consultar ací i en les seues xarxes socials).

Contador
colaboracio