Publicado 26/11/2020 13:16CET

Metrovalencia programa servicis especials de la Línia 4 a Fira València pels exàmens de la JQCV

Tramvia en Fira València
GVA - Archivo

VALÈNCIA, 26 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Generalitat facilitarà dissabte que ve, 28 de novembre, la mobilitat fins a Fira València amb servicis especials de la Línia 4 de tramvia, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a realitzar les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Durant la celebració d'aquestes proves, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts entre les 6 i les 16.30 hores.

D'aquesta forma, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores i l'últim a les 14.40 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 hores, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 15.34 hores, detalla l'administració autonòmica en un comunicat.

Amb la finalitat d'agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Els usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  La reacción de Francisco Rivera a los insultos de "chulo" y "prepotente" por parte de Isabel Pantoja

 2. 2

  Disney+ retira Peter Pan, Dumbo o El libro de la selva de su catálogo infantil por racistas

 3. 3

  Darias será la nueva ministra de Sanidad, en sustitución de Illa, e Iceta entra en el Gobierno en Política Territorial

 4. 4

  ¿La COVID-19 se transmite a través de los alimentos?

 5. 5

  El Congreso tramita, con el rechazo de Vox y PP, la petición para investigar si hay ultras en el Ejército