Publicado 19/04/2021 18:14CET

Miguel Bosé actua al juliol a València amb el primer dels seus tres concerts de 2021

   VALÈNCIA, 19 abr. (EUROPA PRESS) -

   Miguel Bosé actuarà el divendres 16 de juliol a València, en un recinte per confirmar dins del cicle Nits al Carme, després de quatre anys des de la seua última visita a la ciutat. Serà el primer dels tres únics concerts que té programats per a 2021.

   A menys de dos setmanes perquè arranque la nova edició, el cantant se suma als ja anunciats Raphael, Love of Lesbian, L'Oreja de Van Gogh, La Pegatina, Miguel Poveda i Rayden.

   Aquest dijous 22 es donarà a conéixer el recinte del concert i eixiran a la venda les entrades, des de 36 euros, a través de la web del cicle, anuncia la promotora en un comunicat.

   De moment, la programació confirmada de Nits al Carme 2021 arranca amb La Pegatina el divendres 30 d'abril i segueix amb Love of Lesbian (1 maig), Miguel Poveda (7 maig), Rayden (8 maig) i La Oreja de Van Gogh (9 maig), aquests cinc concerts en el recinte Marina Sud.

   El torn de Miguel Bosé arriba el 16 de juliol, dos mesos abans de l'actuació de Raphael del divendres 10 de setembre en l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Contador
colaboracio