Milers de persones posaran a València el 3 de novembre davant el fotògraf nord-americà Spencer Tunick

Festival Intramurs
FESTIVAL INTRAMURS
Publicado 11/10/2018 17:27:35CET

Intramurs calfa motors per a omplir el cas antic de les propostes de 200 artistes en una edició "atópica"

VALÈNCIA, 11 Oct. (EUROPA PRESS) -

El conegut artista nord-americà Spencer Tunick, famós per les seues multitudinàries fotografies de gent nua, estarà a València en el festival Intramurs per a retratar milers de persones davant diferents entorns i arquitectures. Els participants es fondran en "una gran massa humana que es perd en l'horitzó".

El dissabte 3 de novembre és el dia triat per a realitzar aquesta intervenció, amb la qual el certamen espera que la capital del Túria se situe en el punt de mira de l'art a nivell mundial, destaca l'organització en un comunicat.

Intramurs 2018 calfa motors per a engegar a partir del pròxim dijous, 18 d'octubre, una edició "atípica i atópica" amb les propostes de 200 artistes nacionals i internacionals i l'últim en música, dansa, performance, aparadorisme, peces d'art i una infinitat d'intervencions per a revitalitzar el casc històric de València.

En el seu cinqué aniversari sota el lema '#atòpic', el festival aposta per un nou espai obert a la ciutat com és el Convent Carmen, el nou epicentre de l'art i la cultura situat en la plaça del Portal Nou.

Fins al diumenge 28, Intramurs convidarà a gaudir lliurement de l'art, de manera gratuïta a tots els que vullguen acostar-se al casc antic de València per a conéixer les propostes més transgressores que els artistes creen actualment.

Reconeguts artistes com Calpurnio, Monique Bastiaans i Linda Verkaaik (Agarre del Sur), Fabrick Nomade (Lands of gravity), Omar Jerez, Paula Fraile (Rastros involuntarios), Pablo Milicua, Janice Martins i al voltant de 200 més oferiran l'últim en música, dansa, performance, aparadorisme, peces d'art i una infinitat d'intervencions.

"En aquesta edició absolutament atípica i atópica, el públic sentirà que afloren desconegudes sensacions abans adormides sota la seua pell, tal com reflecteix la inquietant imatge creada per Concert Gràfic per al cartell d'enguany", destaquen els responsables del certamen.

colaboracio