Publicado 05/07/2022 10:31

Mitjans aeris i terrestres segueixen treballant en l'incendi de Venta del Moro, on seguirà bufant vent

Incendi a Venta del Moro
BOMBEROS

   VALÈNCIA, 5 jul. (EUROPA PRESS) -

   Diferents mitjans aeris i terrestres romanen aquest dimarts treballant en l'incendi declarat a Venta del Moro, a València, zona en la qual previsiblement seguirà bufant vent durant el matí.

   Segons ha concretat el '112 Comunitat Valenciana', sobre el terreny es troben quatre unitats de bombers forestals de la Generalitat; una autobomba; dos dotacions i quatre brigades de Bombers de València; tres comandaments i bombers voluntaris.

   Així mateix, a les 7.30 hores s'han començat a incorporar en la zona mitjans aeris com dos avions; dos helicòpters; i dos avions i dos helicòpters més amb brigades helitransportadas de la Generalitat. S'han demanat dos Focas i dos Brif.

   La previsió, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), és que seguisca bufant vent de l'est durant el matí a la zona de l'incendi amb una velocitat mitjana de 15 a 20 km/h.

   Segons les últimes dades oferides anit, l'incendi, declarat el diumenge a la vesprada, està "desbordat" i afecta a unes 800 hectàrees de terreny forestal.

colaboracio