Publicado 20/10/2021 15:42CET

Mollà espera que hi haja "molt bona participació" en la marxa contra l'ampliació del Port

Archivo - Arxiu - Mireia Mollà (imatge d'arxiu)
I. CABALLER/CORTS - Archivo

   La consellera no ha decidit si acudirà perquè creu que el "protagonisme" ha de ser de la ciutadania

   VALÈNCIA, 20 oct. (EUROPA PRESS) -

   La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, espera que la marxa contra l'ampliació del Port de València d'aquest divendres, convocada per la Comissió Ciutat-Port i Joventut pel Clima, tinga "molt bona participació" perquè "posa el focus en una realitat que no podem obviar i és que hi ha un projecte que podria suposar uns danys irreversibles per a l'Albufera de València".

   Així ho ha manifestat després de la firma d'un protocol amb Enagás, Genia Bioenergy, Naturgy i Nedgia per a impulsar un projecte d'Economia Circular a partir de la palla de l'arròs, en ser preguntada per si té previst assistir a la protesta.

   Sobre aquest tema, la consellera ha assenyalat que encara no té decidit si acudirà o no "perquè és una concentració ciutadana on el protagonisme ha de ser de totes les persones que vullguen acudir" i creu que potser, la seua presència "pot paréixer que distorsiona molt el sentit".

   Mollà ha argumentat que la protesta "s'aparta del partidisme" i "s'aparta de la institució", i per tant, "tampoc vull jo que la meua participació o no siga la notícia del dia", ha conclòs.

colaboracio