Publicado 04/05/2021 18:53CET

Mor el dofí que havia aparegut desorientat en la badia de Cullera

Atenció veterinària a un dofí rescatat en la costa de Cullera (València)
AYUNTAMIENTO DE CULLERA (VALENCIA)

   VALÈNCIA, 4 maig (EUROPA PRESS) -

   Un dofí ha mort aquest dimarts hores després d'aparéixer desorientat en la costa de Cullera (València), on efectius del Seprona, Policia Local i veterinaris de l'Oceanogràfic havien tractat de salvar-li la vida, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

   Ha sigut un ciutadà el que, durant el matí d'aquest dimarts, ha detectat la presència del dofí prop de l'arenal de la platja de Cullera. Aquesta persona ha cridat el 112 i s'ha activat el protocol previst en aquests casos.

   Així, s'ha donat avís al Seprona i a l'equip de veterinaris de l'Oceanogràfic, que, juntament amb la Policia Local, han rescatat en un primer moment a l'animal. Es tractava d'una jove femella de dofí ratllat, una espècie molt comuna en el Mediterrani. Després de prestar cura a l'animal, ho han retornat al mar.

   No obstant açò, al cap d'unes hores, el dofí ha tornat a la costa i no s'ha aconseguit reanimar a l'animal, que finalment ha mort. El seu cos ha sigut traslladat a l'Oceanogràfic de València, on es realitzarà una anàlisi i estudi per a esbrinar la causa de la seua mort.

Contador
colaboracio