Mor l'autor d'un tiroteig en un institut de Maryland després de ferir dos estudiants

Publicado 20/3/2018 18:53:03CET

NOVA YORK, 20 Mar. (EUROPA PRESS) -

Dos estudiants de l'institut Great Mills, en el sud de Maryland (EUA), han resultat ferits pels dispars d'un altre alumne a primera hora d'aquest dimarts, provocant el tancament del centre educatiu, segons el balanç oferit pel xèrif del comtat de Saint Mary, Tim Cameron.

Segons ha explicat el xèrif, "un estudiant home ha tret una pistola i ha disparat una ronda, ferint una estudiant i un altre estudiant en un passadís de l'institut Great Mills poc abans que les classes començaren les 8.00 hores. A continuació, l'atacant ha resultat ferit al seu torn per un agent present en l'institut, al que també ha disparat, i ha mort posteriorment en l'hospital.

Els dos ferits són una xica de 16 anys, que es troba en estat crític, i un xic de 14, que es troba estable. Segons Cameron, de moment no està clara la relació que podria haver-hi entre l'atacant i les seues víctimes.

En declaracions a News4, Cameron ha ressaltat que malgrat la preparació i la ràpida actuació de l'oficial present en el centre, hi ha hagut dos estudiants ferits. "Ara comença la segona fase d'aquesta operació, aclarir els motius i la investigació, i l'intent per part del centre de tornar a la normalitat", ha subratllat.

Les autoritats educatives han demanat als pares dels estudiants de l'institut, al que acudeixen uns 1.600 alumnes, que no es desplacen fins al mateix, sinó que vagen a un altre situat a Leonardtown per a arreplegar els seus fills, els qui han sigut evacuats i traslladats amb autobús.

El governador de Maryland, Larry Hogan, ha indicat en el seu compte oficial de Twitter que està seguint de prop els esdeveniments. "Les nostres oracions estan amb els estudiants, el personal del centre i els servicis d'emergència", ha afirmat.

colaboracio