Publicado 27/01/2022 15:58

Mor una novena persona per l'incendi de la residència de Montcada

Residència de la Tercera Edat de Montcada
Rober Solsona - Europa Press

   VALÈNCIA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

   La dona que romania ingressada en estat crític després de l'incendi que va patir el dimarts de la passada setmana la Residència de la Tercera Edat de Montcada (València) ha mort aquest dijous. D'aquesta manera, són ja nou les víctimes mortals en aquest succés.

   Així mateix, un altre dels ingressats ha rebut l'alta hospitalària i altres tres continuen ingressats en planta, segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat.

   En el moment de l'incendi, hi havia en la residència 81 usuaris. L'ala i l'habitació on es va declarar el foc estava ocupada per persones depenents, la qual cosa va dificultar les tasques d'evacuació d'aquesta part de l'edifici. Els usuaris van haver de ser rescatats un a un pels diferents servicis d'emergències, que van realitzar una cadena humana fins a posar fora de perill als ancians.

   El sinistre ha provocat nou víctimes mortals: cinc dels residents van morir en el mateix lloc i quatre d'ells, en centres hospitalaris: un el dimecres, hores després del sinistre, un altre diumenge passat, aquest dimarts es va produir l'octau decés i aquest dijous el nové.

colaboracio