7 de abril de 2020
 
Publicado 18/2/2020 12:24:27 +01:00CET

Mor per coronavirus el director d'un dels principals hospitals de Wuhan

Les autoritats xineses han implementat una sèrie de mesures per a recompensar als treballadors mèdics pels seus sacrificis i contribucions en la batalla en curs contra el nou brot de coronavirus.
(XINHUA / XIAO YIJIU) - Archivo

WUHAN, 18 Feb. (Xinhua/EP) -

El doctor Liu Zhiming, director de l'Hospital de Wuchang, un dels hospitals principals de la ciutat xinesa de Wuhan, epicentre d'un nou brot de coronavirus, ha mort a causa del nou virus Covid-19, segons van informar aquest dimarts des de la comissió municipal de salut.

Liu, qui tenia 51 anys i era neurocirurgià, es va infectar mentre treballava donant assistència a pacients amb el virus. Va morir a les 10.54 del matí, hora de Pequín, aquest dimarts, "malgrat els esforços dels seus col·legues per salvar la seua vida".

Des del brot de Covid-19, Liu, independentment de la seguretat personal, va liderar tot el personal mèdic de l'Hospital Wuchang en la primera línia per a lluitar contra l'epidèmia, "fent importants contribucions a la prevenció i el control de l'epidèmia de la ciutat, segons l'elogi emès per la salut", conclouen des de la comissió.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Muere el padre de Fonsi Nieto días después de perder a su abuela materna

 2. 2

  ¿Por qué no se cancelan ya todos los festivales de música?

 3. 3

  La OMS avisa de que las mascarillas de algodón pueden ser una fuente potencial de infección

 4. 4

  El Consejo Escolar del Estado desestima la propuesta de suprimir las repeticiones este curso por el coronavirus

 5. 5

  Un telescopio ruso capta el despertar de un agujero negro