Publicado 28/09/2022 13:03

El Museu de les Ciències acollirà el II Congrés de Participació Infantil i Adolescent de la Comunitat

Archivo - El Museu de les Ciències acollirà el II Congrés de Participació Infantil i Adolescent de la Comunitat Valenciana
GVA - Archivo

   VALÈNCIA, 28 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El Museu dels Ciències de València acollirà el 20 d'octubre Dinamia VLC, el II Congrés de Participació Infantil i Adolescent de la Comunitat Valenciana. La cita està organitzada per la Direcció General d'Infància i Adolescència, al costat de l'entitat QUERA i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

   Així mateix, la trobada compta amb el suport d'institucions com Florida Universitaria, Unicef, Save the Children, Plataforma de Infancia, Caixa Popular i el Consell de la Joventut de Mislata. Es realitzaren tallers, ponències, taules i la participació dels xiquets, xiquetes i adolescents pertanyents al Consell de la infància i l'adolescència de la Comunitat Valenciana.

   El Congrés de Participació Infantil i Adolescent de la Comunitat Valenciana es proposa com a un espai de trobada entre els diferents professionals del sector dels òrgans de participació infantil i adolescent, i totes aquelles persones interessades en la defensa dels Drets de la Infància en general, i en el de la participació en particular.

   La Ciutat dels Arts i els Ciències compta amb un Consell de la Infància integrat per estudiants de tercer cicle de Primària que col·laboren estretament amb el Museu dels Ciències amb l'objectiu de conéixer la visió sobre els continguts, instal·lacions i funcionament des del punt de vista de la infància.

   També aquest òrgan proposa nous continguts com és l'exposició 'El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho', situada al Carrer Menor del Museu.