Publicado 29/06/2021 10:43

Música, teatre i molt humor, la proposta de Melomans per a aquest dimarts en el festival Serenates

Melomans
UV

   VALNCIA, 29 juny (EUROPA PRESS) -

   El grup valenci Melomans actuar aquest dimarts en el festival Serenates amb 'Se canta pero no se toca', una proposta que combina música, teatre i humor.

   Quatre veus a capela, Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer, amb l'humor com a vehicle d'expressió, faran un reps de canons de hui i d'ahir. Des de la publicació de 'Se canta, pero no se toca', títol de l'lbum que va publicar Melomans fa ja més de cinc anys, el desig del grup ha sigut el de presentar-lo en directe i poder fer una gira, per multitud d'imprevists el van ser retardant fins avui.

   Temes i arranjaments nous i sorprenents, sense més instruments que les seues veus i amb molt d'humor, per a tots els públics. L'actuació de la Nau suposa "el tret d'eixida" d'una esperada i ajornada gira, segons ha informat la institució acadmica.

   Melomans ha comptat amb la direcció d'escena de Víctor Lucas, amb gran trajectria en el món de l'espectacle, i amb dos humoristes, Rafa Alarcón i Jesús Manzano. D'aquest últim, guionista del programa 'El Hormiguero', "hem pres les seues "microcanons", canons molt curtes que contenen un acudit musical". Els arranjaments musicals són obra de Moisés Bautista.

   Per al grup, el Centre Cultural La Nau "és un lloc al que ens encanta anar, i més encara amb el festival Serenates, que té un gran recorregut i prestigi. La gent sap que si va a la Nau el que veur és bo i de qualitat. Ens fa especial illusió poder presentar el nostre espectacle ací", conclouen.

colaboracio