Publicado 29/09/2022 18:54

La música torna als parcs de València en una nova temporada de concerts de Serialparc

Cartell del festival Serialparc
SERIALPARC

   VALÈNCIA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

   Els parcs de València tornaran a omplir-se de música en directe amb Serialparc. Agència Districte, que recupera el cicle que en la seua primera edició va activar amb huit concerts els espais verds de la ciutat.

   Serialparc torna amb l'esperit de la primera edició: "Redescobrir racons emblemàtics i explorar alguns desconeguts, vertebrar València de nord a sud redibuixant el mapa urbà a través dels parcs, i apostar per la música en directe", ha explicat l'Ajuntament en un comunicat.

   Aquesta nova temporada s'iniciarà amb tres concerts, que sonaran els diumenges al matí en Natzaret, Orriols i el Parc de l'Oest, per a convocar a públics de totes les edats a gaudir de les actuacions de Mishima, Tenda, Corizonas, Badlands, Niño de Elche i Las Hijas de la Cumbia.

   Aquesta proposta "eclèctica" s'assenta "sense prejuís" en diferents gèneres i reuneix grups de dilatada trajectòria amb bandes d'una "enorme projecció", tant de l'escena estatal com de l'escena local.

LES PRIMERES CITES

   Cada parc acollirà de nou dos concerts, que començaran per l'encreuament de camins de Mishima i Tenda: una de les bandes més influents del pop rock català en les últimes dècades al costat d'un grup que ha sacsejat l'escena valenciana en els últims anys. La música de tots dos convergirà en Espai Natzaret diumenge que ve, 30 d'octubre, a partir de les 11 hores i fins a les 18 hores.

   La segona trobada serà en el Parc de l'Oest el pròxim 6 de novembre i reunirà Niño de Elche amb Las Hijas de la Cumbia. Corizonas i Badlands seran els últims noms d'aquesta primera part de la temporada: actuaran en el Parc d'Orriols el 27 de novembre.

   Les entrades per a tots els concerts ja estan a la venda en la plataforma Dice.

CULTURA DE PARC I DE BARRI

   La renovada imatge de Serialparc projecta la visió dels parcs a partir dels elements i el llenguatge urbà, i aprofita l'ús de stickers. Obra d'Agència Districte, expressa la unió de la cultura urbana i l'esperit d'eixos llocs on la ciutadania ha passat bona part de les nostres vides.

   A més, cada cita musical servirà per a realitzar un acostament al barri on es troba eixe parc, a través de diverses veus i peces audiovisuals que podran veure's en les xarxes socials de Serialparc.

   Aquesta és una iniciativa d'Agència Districte al costat de l'Ajuntament de València i compta amb la col·laboració de Cerveza El Águila, Tuawa, El Bandarra, Metrovalencia, EMT i Dice.