28 de març de 2020
 
Publicado 18/2/2020 18:19:04CET

La nòria de 120 metres de Circular View podria arribar a Madrid després de desistir del projecte a València

RECREACIÓ DE CIRCULAR VIEW- L'ULL DE VALÈNCIA (arxiu)
CIRCULAR VIEW - Archivo

MADRID/VALÈNCIA, 18 Feb. (EUROPA PRESS) -

Els promotors del projecte d'una nòria geganta de 120 metres d'altura sense eixos ni radi estan estudiant la viabilitat que siga Madrid la ciutat triada per a la seua instal·lació després d'haver desistit de situar-ho a València.

Així ho ha indicat en declaracions a Europa Press la CEO de Circular View, Ana María Villamediana, qui ha assegurat que estan "interessats a Madrid" però al mateix temps "escarmentats després de l'experiència a València".

La nòria comptaria amb unes 25 cabines que transportarien 1.000 persones a l'hora. La inversió seria de 125 milions d'euros, la tornada per a la capital de 35, i es crearien 500 llocs de treball directes i 3.000 indirectes.

"Després de cinc anys intentant aconseguir el suport de les administracions, ens és impossible seguir amb el projecte en les dos ubicacions que s'havia barrejat", ha indicat.

Per açò volen tindre el "suport de tots els partits" que componen el ple de la ciutat.

'L'Ull de València' s'havia concebut com una nòria d'una altura de 120 metres i uns 125 milions de pressupost per a convertir-se en "el futur Mirador del Mediterrani".

La setmana passada, Circular View anunciava que no instal·laria la nòria en la capital valenciana davant la "falta de compromís" i "indeterminació" mostrada per les autoritats.

"Després de cinc anys intentant aconseguir el suport de les administracions, ens és impossible seguir amb el projecte en les dues ubicacions que s'havia barrejat", La Marina i l'entorn de l'Oceanogràfic, segons asseverava Ana María Villamediana.

Aquesta portaveu ja deixava entreveure l'"interés d'altres ciutats per albergar la instal·lació".

colaboracio