Publicado 07/07/2022 12:28

El nou gratacel 'Benidorm Beach' comptarà amb 36 plantes i piscina residencial a 80 metres del sòl

Urbas construeix la torre residencial 'Benidorm Beach',
URBAS

   ALACANT, 7 jul. (EUROPA PRESS) -

   Urbas construeix la torre residencial 'Benidorm Beach', amb un contracte valorat en quasi 28 milions d'euros que s'executa a través d'Ecisa, una de les seues constructores especialista en edificació en altura tant a Espanya com a escala internacional.

   El gratacel, amb 126 metres i 36 plantes situat a escassos metres de la Platja de Ponent, serà el cinqué més alt de la localitat alacantina i "el primer que va començar a construir-se a Espanya en l'era poscovid", destaca l'empresa en un comunicat.

   Tindrà també la piscina residencial situada a major altura a Espanya, a la planta 26, a 80 metres del sòl, i un àrea completa de wellness i gimnàs en el nivell immediatament superior.

   La companyia assegura que el nou gratacel "es convertirà en un edifici emblemàtic tant pel seu disseny avantguardista com per l'ús i l'aplicació que fa Urbas de tecnologies innovadores, sostenibles i eficients en la construcció de vivendes residencials".

   Urbas alça aquest gratacel de nova generació a Benidorm per a la promotora Alibuilding. La promoció albergarà 196 vivendes en una urbanització privada amb zones comunes, dos piscines, jacuzzis, chillout, zona de jocs infantils, dos pistes de paddle, circuit de running, gimnàs cobert, piscina climatizada, solárium i terrassa coberta de 150 metres quadrats.

colaboracio