Publicado 29/09/2022 12:09

La nova temporada del Fòrum d'Ocupació acostarà 300 empreses a la Universitat de València

Archivo - Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València
MIGUEL LORENZO - Archivo

VALÈNCIA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

La nova temporada del Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València, que es desenvoluparà en el curs 2022-2023, reunirà 17 centres i facultats, i vora 300 empreses.

Organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, començarà el pròxim 18 d'octubre a la Facultat de Magisteri, al Campus dels Tarongers, detalla la institució acadèmica en un comunicat.

Amb la finalitat de promoure l'ocupació de qualitat i oferir "una ocasió única de posar en contacte directe amb les empreses a estudiantat i persones titulades de la Universitat de València que busquen una oportunitat professional", el Fòrum es configura com a un esdeveniment de caire presencial on, a través de xarrades, tallers i taules redones, empreses i entitats donen a conéixer les seues organitzacions i informen dels perfils demandats pel mercat laboral.

El Fòrum és un espai que, en col·laboració amb els diferents centres universitaris, respon a una organització especialitzada per sectors professionals abastant així empreses i entitats de l'ensenyament, l'educació, la recerca científica i tècnica, la sanitat, l'advocacia, juridicoadministratives, tecnològiques, la medicina esportiva i la fisioteràpia, la comunicació, etcètera.

El curs passat, el Fòrum de la Universitat de València va atraure l'interés de vora 300 organitzacions empresarials i entitats socials, públiques i privades, celebrant-se a 17 facultats i escoles amb una oferta de 260 llocs de treball, i va rebre la visita de prop de 2.300 estudiantes i estudiants (xifra de les persones registrades en les diferents jornades).

Enguany, es preveu una acollida semblant, sinó major, que arrancarà a la Facultat de Magisteri el dia 18 d'octubre. Li seguirà el Fòrum de Farmàcia el 2 de novembre; i ja en el segon quadrimestre se celebraran els encontres a Ciències Socials el 30 de gener; a la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport l'1 de febrer; a Dret el 15 de febrer; a Blasco Ibáñez el Fòrum de Ciències de la Salut el 17 de febrer; a Geografia i Història el 23 de febrer; a Filosofia i Ciències de l'Educació el 28 de febrer; al Campus de Burjassot-Paterna el Fòrum de Ciències el 30 de març; i a l'ETSE el 27 d'abril. També està previst el fòrum de Filologia, Traducció i Comunicació, que serà a la mateixa Facultat.