Novetats en el Deleste 2019: Manel presentarà el seu nou disc i el festival es trasllada al llit del Túria

Publicado 31/7/2019 18:20:44CET
MANEL - Archivo

VALÈNCIA, 31 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'edició de 2019 del festival tardorenc i urbà de la ciutat de València, el Deleste, ha donat a conéixer aquest dimecres el que serà el seu primer cap de cartell, el grup barceloní Manel, que presentarà el seu nou disc, i la nova ubicació de l'esdeveniment, el vell llit del riu Túria.

En un comunicat, l'organització del Deleste ha assenyalat que aquest festival ha sigut triat pel grup barceloní per a presentar el seu cinqué i esperat disc. A més, el llit del Túria serà la nova ubicació d'aquesta octava edició --el Palau de la Música va acollir la passada edició--, que seguirà apostant per la comoditat dels espectadors, el cuidat so, l'aforament limitat i el no solapament entre concerts.

El nou espai principal del festival --el mateix que s'usa aquests dies per a la Filmoteca d'Estiu-- permetrà créixer el Deleste fins als 3.000 espectadors. "Considerem que el llit del riu Túria és un dels majors atractius de la ciutat, un pulmó verd, lluminós i meravellós en el qual gaudir d'una experiència musical inoblidable i després poder tornar a casa sense complicacions, amb bones connexions. A més, la ubicació no és casualitat, doncs seguim estant connectats amb el Palau de la Música amb el qual hi ha una relació total de col·laboració i a la filosofia de la qual de #UnPalauObert ens seguim sumant", han destacat des de l'organització del certamen.

Les entrades del Deleste, el cartell del qual encara promet moltes sorpreses que es desvetlaran abans del 15 de setembre --anuncien-- ja estan a la venda a través de Wegow a un preu de 55 euros, més despeses de comissió. Atorgar la mateixa rellevància al dia que a la nit i la concentració de totes les actuacions en un sol dia tornaran a ser senyals d'identitat d'un festival que es desenvoluparà íntegrament a l'aire lliure.

Patrocinadors com Cerveses Alhambra, Movistar, Vermut Vermell, el vermut mediterrani d'elaboració artesanal, Zummo Living Culture o Arròs Dacsa tornaran a fer possible una edició d'aquesta trobada sonora d'iniciativa privada.

Contador
colaboracio