Oltra afirma que no s'implica en la campanya de Doménech perquè "no" li l'han proposat

Mónica Oltra
TWITTER MÓNICA OLTRA
Publicado 11/12/2017 17:17:45CET

LAS PALMAS DE GRAN CANÀRIA, 11 Dic. (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assegurat este dilluns que no s'implica en la campanya del candidat d'En Comú Podem per a presidir la Generalitat de Catalunya, Xavier Doménech, perquè "no" li l'han proposat, al mateix temps que ha afirmat tindre "clara" la seua opció.

"No està en l'agenda però tampoc hi ha hagut una proposta per part d'ells. Òbviament la meua opció està clara, claríssima, perquè crec que que Catalunya necessita altres discursos polítics, hi ha vida més enllà de la independència o no independència, hi ha vida més enllà de Catalunya fins i tot en la resta d'Espanya", ha postil·lat en declaracions als mitjans després de visitar el Cabildo de Gran Canària.

En este sentit, Oltra ha apuntat que qüestions que afecten diàriament els ciutadans d'Espanya, tals com l'emergència social, l'atenció a la dependència, l'educació o la sanitat, que "impacten directament" en la vida de les persones, "estan fora del discurs públic en estos moments", si bé ha matisat que qui creu que l'"està posant damunt del tapet és precisament la candidatura de Xavier Doménech".

Finalment, ha insistit que "no" s'implica en la campanya perquè "no hi ha hagut una proposta", al que ha afegit que quan queda un poc més d'una setmana per a les eleccions catalanes, "probablement seria difícil encaixar-ho" però, ha assegurat, que "sempre" ha dit estar disposada a col·laborar en el que consideraren. "Fora del meu horari de governar, el meu temps també és per a ells, si ells ho consideren així", ha conclòs.

colaboracio