Publicado 20/05/2022 12:52

Oltra sobre la seua personació per presumpte encobriment d'abusos del seu ex: "No comente estratègies de defensa"

Archivo - La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, en una imatge d'arxiu.
ROBER SOLSONA - EUROPA PRESS - Archivo

   Recorda que és advocada i subratlla que no es defèn a si mateixa "igual que un cirurgià no s'opera a si mateix"

   VALÈNCIA, 20 maig (EUROPA PRESS) -

   La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha declinat aquest divendres pronunciar-se sobre la seua personació en la causa sobre el presumpte encobriment dels abusos del seu ex-marit a una menor tutelada, i ha reiterat la seua decisió de no comentar "estratègies de defensa" de ningú i en cap cas.

   "Ja saben que no comente estratègies de defensa. No la comente d'uns altres i menys puc comentar la que m'afecta a mi, entre altres coses, perquè no depèn de mi", ha respost la responsable autonòmica quan se li ha preguntat per aquest assumpte després de firmar amb la secretària d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere, Ángela Rodríguez, el protocol d'aplicació a la Comunitat Valenciana del Pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat.

   Mónica Oltra ha recordat també la seua condició d'"advocada" i ha assenyalat que "igual que un cirurgià no s'opera a si mateix" ella, com a lletrada, tampoc es defèn ni intervé en la seua defensa. "Igual que un cirurgià no s'opera a si mateix", ha insistit.

   "Jo tinc un gran perill, sóc advocada d'exercici i aleshores he preferit no participar en l'estratègia de la defensa de la mateixa manera que un cirurgià no s'opera a si mateix perquè no té claredat de mires per a això", ha agregat sobre aquest tema.