Ona Carbonell: "Tot això m'està superant, costa molt guanyar tantes medalles"

Publicado 17/7/2019 18:35:44CET
JORDI LÓPEZ/RFEN - Archivo

MADRID, 17 Jul. (EUROPA PRESS) -

La nedadora catalana Ona Carbonell ha reconegut que s'està sentint superada per tot el que està envoltant la seua actuació en el Mundial de Gwangju (Corea del Sud), on ja ha guanyat tres medalles, 23 en la seua carrera mundialista, cosa que "costa molt".

"No m'ho crec, tot això m'està superant, no pensava que aniria tan bé i no en sabia res de tots aquests rècords, estic superemocionada, però també molt concentrada perquè nade moltes proves i estic mirant de no creure-m'ho massa fins que no acabe per poder estar concentrada", ha comentat.

Per a Carbonell, és "molt difícil" mantenir el nivell durant tant de temps perquè requereix "molta constància i disciplina". "I entenent que sempre hi ha marge de millora perquè jo cada any aprenc coses noves i encara tinc molt recorregut d'aprenentatge a nivell mental i físic, que és el que em dona energia", ha apuntat.

La nadadora també s'ha referit al seu equip. "Estic molt emocionada per totes les entrenadores, que sense elles no estaríem on estem. Sense aquest equip no hauria tingut la força per arribar aquí perquè no és fàcil, són molts anys i cada any sóc més gran, així que els estic molt agraïda", ha comentat.

colaboracio