Publicado 10/05/2021 18:58CET

O.Pròxim.- Tres menors palestins morts en bombardejos israelians sobre Gaza

Ambulància en la Franja de Gaza
MAHMOUD AJJOUR / ZUMA PRESS / CONTACTOPHOTO

   MADRID, 10 maig (EUROPA PRESS) -

   Tres menors palestins han mort en bombardejos de l'aviació israeliana sobre la Franja de Gaza en atacs de represàlia després del llançament de coets des de l'enclavament palestí.

   Mitjans de comunicació palestins han arreplegat la notícia, encara que de moment el Ministeri de Sanitat de Gaza no ha pogut confirmar la informació.

   Diversos portals de notícies palestins han publicat imatges dels cossos sense vida de dos menors l'autenticitat dels quals no s'ha pogut confirmar.

   Israel ha bombardejat la Franja de Gaza en resposta al llançament de fins a set projectils des d'aquest enclavament amb direcció Jerusalem, epicentre d'una onada de protestes que ha provocat greus disturbis entre manifestants palestins i la Policia israeliana.

   "Alerta roja. Sirenes activades a Jerusalem i Bet Shemesh", ha publicat l'Exèrcit israelià en el seu compte en Twitter.

   Segons el diari 'The Times of Israel', han sigut set els coets llançats des de la Franja de Gaza i un d'ells hauria sigut interceptat per les defenses antiaèries. La resta ha caigut en zones obertes i de moment no hi ha informació sobre persones ferides.

   Aquest llançament es produeix després dels advertiments del grup palestí Hamás, que controla la Franja de Gaza, que ha amenaçat Israel per la repressió de les protestes dels palestins a Jerusalem Est.

colaboracio