Publicado 19/04/2021 18:44CET

Ortiz centra en la "simplificació" la seua campanya per a rector de la UPV, a la qual pretén "insuflar aire fresc"

El candidat a rector de la Universitat Politècnica de València Ángel Ortiz
ÁNGEL ORTIZ/(@MRTX1967)

   VALÈNCIA, 19 abr. (EUROPA PRESS) -

   El catedràtic d'Organització d'empreses Ángel Ortiz ha començat la seua campanya electoral de les eleccions a Rector de la Universitat Politècnica de València en el campus de Gandia, on ha destacat la seua aposta per la "simplificació en tots els àmbits" de la institució, a la qual pretén "insuflar aire fresc".

   "Simplificar. Créixer. Millorar" és el lema sobre el qual s'assenta el programa d'Ortiz, que compta amb 287 propostes, i que està estructurat entorn de sis grans "idees força": internacionalització, simplificació, persones, sostenibilitat, prestigi i impacte.

   Ortiz pretén "simplificar de forma radical tots els àmbits de la UPV perquè els membres de la comunitat universitària puguen centrar-se en el realment important". El programa "persegueix l'entorn ideal per a l'activitat de l'estudiantat, el professorat i el personal d'administració de servicis", amb la finalitat de "generar l'impacte necessari perquè la UPV es convertisca en un motor social i econòmic de la Comunitat Valenciana".

   El candidat també ha fet públic hui el primer dels seus "10 compromisos del rector", que anirà desvetlant un per un cada dia de campanya, i que consisteix a "reduir de 15 a 11 els membres que són designats directament pel Rector en el Consell de Govern de la UPV perquè passen a ser designats per sufragi universal".

   El programa presenta, a més, huit projectes estratègics que aborden assumptes com la simplificació, convertir la UPV en "un gran lloc per a treballar", la modernització de les aules, la descarbonització dels campus, la creació d'un "Centre d'Excel·lència de Dades" o el "compromís de la UPV amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible".

Contador
colaboracio