Publicado 15/09/2021 13:39CET

El pacient amb Covid que va ingressar a La Plana i va rebre tractament amb ozonoteràpia rep l'alta hospitalària

Archivo - Arxiu - Hospital la Plana Vila-real
GOOGLE MAPS/EUROPA PRESS - Archivo

   CASTELLÓ, 15 set. (EUROPA PRESS) - -

   El pacient amb Covid-19 que va ingressar a l'Hospital de la Plana, a Vila-real, i va rebre tractament amb ozonoteràpia per part d'un equip extern al centre ha rebut l'alta hospitalària, segons han informat fonts sanitàries.

   L'home va rebre l'alta aquest dimarts a la vesprada després de romandre ingressat dos mesos, la major part del temps a l'UCI, i ja es troba en la seua casa, segons ha publicat el diari El Mundo.

   El pacient va deixar de rebre el passat 1 de setembre el tractament amb ozonoteràpia que li estava sent aplicat per part d'un equip extern al centre, tal com va acordar el jutge.

   El magistrat del Jutjat del Contenciós-Administratiu número 1 de Castelló va acordar l'alçament de la mesura cautelar decretada el passat 13 d'agost i, per tant, l'autorització per al tractament amb ozonoteràpia al pacient amb Covid-19 ingressat en la UCI de l'Hospital de la Plana, davant la petició formulada per la família de l'afectat de seguir amb l'aplicació d'aquesta teràpia en un centre de fora de la Comunitat Valenciana i considerar-se per aquesta part que no existia risc per a la seua salut amb el trasllat.

   No obstant açò, el magistrat va decidir que per a "extremar la prudència" i evitar "eventuals canvis sobtats en el tractament mèdic" i possibilitar que es traslladara al pacient a un altre centre, es diferia l'alçament de la mesura cautelar fins a les 9.00 hores de l'1 de setembre, moment en què havia de cessar l'autorització a eixe tractament, tal com va ocórrer.

Contador
colaboracio