Paco López: "M'agrada guanyar en el camp però hi ha una normativa"

L'entrenador del Levante UD, Paco López
LEVANTE UD
Publicado 18/1/2019 10:48:51CET

BARCELONA, 18 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'entrenador del Levante UD, Paco López, ha assegurat després de perdre en el Camp Nou (3-0) en els octaus de final de la Copa del Rei i quedar eliminats de la competició que li agrada "guanyar en el camp" però entén que el seu club denuncie una possible alineació indeguda del Barça en l'anada per haver-hi una "normativa" a seguir.

"Com a esportista m'agrada guanyar les coses en el camp però també hi ha una normativa i una legislació que seguim tots. A partir d'ací, ja no depèn absolutament gens de mi", va comentar en roda de premsa després del partit.

Sí té clar que el possible 'cas Chumi', jugador del filial que estava sancionat el Barça B i que va jugar com a titular el partit d'anada a València (2-1), no ha influït en la derrota i eliminació del seu equip en el Camp Nou.

"Entenc que el que faça el club estarà en el seu perfecte dret. Hem tractat d'abstreure'ns de tot el que no depèn de nosaltres, no té res que veure el que puga passar fora", va assegurar.

També ell ha estat "tot el dia centrat en el partit". "Ja tinc bastant amb el que passa en el camp. No he preguntat, no sé què va a fer el club, però faça el que faça està en el seu dret. No he volgut saber res, he tractat que els jugadors se centraren en el partit", va assegurar.

Sobre el partit, va lamentar la derrota i va assenyalar que en l'anada podrien haver guanyat amb major solvència. "Hem tractat d'estar ficats en el partit, de fer les coses bé per a passar l'eliminatòria i no crec que que haja influït per a res. L'eliminatòria li haguera costat més al Barça d'haver sigut just el resultat de l'anada", va lamentar.

"Estem davant el campió de la Copa del Rei els últims quatre anys. Hem estat vius, de quatre parts d'aquesta eliminatòria, diria que quasi tres parts. Em queda felicitar als meus jugadors, ens han faltat coses però cal tindre en compte el que teníem davant", va concloure.

colaboracio