El pare dels xiquets morts a Getafe portava una nota que deia que els va matar "perquè no patiren"

Sanitaris del Summa en el lloc de l'incendi en el qual han mort dos menors
EMERGENCIAS 112 COMUNIDAD DE MADRID
Publicado 21/3/2018 16:34:38CET

MADRID, 21 Mar. (OTR/PRESS) -

El pare dels xiquets morts anit a Getafe, que es va suïcidar tirant-se a les vies d'un tren, portava damunt una nota manuscrita en la qual admet que els va matar "perquè no patiren", han confirmat a Europa Press fonts policials.

El Grup V d'Homicidis de la Policia Nacional ja compta amb aquesta xicoteta carta, recollida durant la inspecció ocular del cadàver. Aquest document ja ha passat a formar part de la investigació i que serà remès al costat de la resta de la documentació al Jutjat d'Instrucció número 4 de Getafe, que ha declarat el secret de les actuacions i ja compta amb l'autòpsia dels xiquets, segons han indicat a Europa Press fonts judicials.

Per tot açò, tot apunta al fet que es tracta d'un doble infaticidi encara que els suposats motius del pare per a acabar amb la vida dels seus dos fills no estan encara clars.

Tant des de la Policia Nacional com des de l'Ajuntament de Getafe han coincidit a destacar que no existien denúncies prèvies per maltractaments i que l'home, de 46 anys, tampoc tenia antecedents penals. Tampoc hi havia requeriments policials per part de la Policia Local d'haver hagut d'intervenir en el domicili d'aquesta família. Fonts de l'entorn asseguren que la parella estava en tràmits de separació.

colaboracio