La petició del nou processament per a Echávarri no varia la posició de l'alcalde: manté les seues condicions

Publicado 13/3/2018 15:44:28CET

ALACANT, 13 Mar. (EUROPA PRESS) -

La petició de Fiscalia de processar a l'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, en relació a l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada del portaveu del PP municipal, Luis Barcala, no tindrà "cap" efecte sobre el que ja va anunciar el primer edil després del seu processament pel cas del suposat fraccionament de contractes en Comerç, segons han assenyalat fonts del seu entorn.

Gabriel Echávarri va anunciar que deixaria l'Alcaldia quan es fixe dia per al juí oral en el cas pel suposat fraccionament de contractes en Comerç, i sempre que la seua número dos, Eva Montesinos, aconseguisca en el ple sumar els 15 vots necessaris per a convertir-se en la nova alcaldessa.

L'entorn d'Echávarri ha apuntat, en declaracions a Europa Press, que la defensa de l'alcalde encara no ha rebut l'escrit de Fiscalia, i que, per tant, no es valoren informacions de premsa. En aquesta línia, han rebutjat fer valoracions i s'han remès a les paraules que va pronunciar aquest dilluns l'alcalde.

colaboracio