Pinten un bigot en el quadre de l'exalcaldessa Sonia Castedo exposat en l'Ajuntament d'Alacant

El quadre de Castedo amb el bigot fals
CEDIDA
Publicado 24/9/2018 16:52:23CET

ALACANT, 24 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament d'Alacant ha procedit aquest dilluns a retirar el quadre de l'exalcaldessa 'popular' Sonia Castedo, en una sala municipal juntament amb el de la resta dels primers edils que ha tingut la ciutat, després que haja aparegut pintat amb un bigot amb bolígraf.

Segons han confirmat a Europa Press fonts municipals, es desconeix quan es va pintar i s'ha retirat el quadre per a la seua restauració abans de ser exposat de nou.

El consistori té habilitada una sala, prèvia al Saló Blau i al Saló de Plens, coneguda com a 'zona noble', on estan exposats els quadres dels alcaldes d'Alacant. Castedo és l'única dona que està representada.

Després de la pintada, l'Ajuntament investigarà qui ha sigut l'autor i interposarà la pertinent denúncia pels fets. L'accés a la zona està custodiada per un conserge, però les fonts municipals no han concretat si existeixen càmeres de seguretat en el lloc.

Sonia Castedo va deixar l'Alcaldia d'Alacant el 23 de desembre de 2014, el dia del seu aniversari, després de la seua doble imputació en el cas Brugal, en les peces del Pla General d'Ordenació Urbanística (PGOU) i el Pla Rabassa.

Contador
colaboracio