Publicado 04/07/2022 18:47

La pirotècnia Ferrández guanya el Concurs de Mascletaes de Fogueres 2022 amb el tret del 24 de juny

Última mascletà de Fogueres 2022
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

   ALACANT, 4 jul. (EUROPA PRESS) -

   La Pirotècnia Ferrández, de Redovà (Alacant), ha aconseguit aquest dilluns el primer premi del XXXIII Concurs de Mascletaes, corresponent a les Fogueres 2022, amb el tret del passat 24 de juny, segons ha fet públic el jurat i confirmat el consistori alacantí en un comunicat.

    Aquesta firma va ser l'encarregada del tret el 24 de juny coincidint amb la festivitat de Sant Joan. Ser la pirotècnia guanyadora li suposa a aquesta empresa de Redovà tindre assegurada la plaça en el concurs de 2023. Va disparar 149,20 quilos de pólvora i la durada va ser de 6,11 minuts.

   Sobre este tema, el regidor de Festes, Manolo Jiménez, ha lamentat que "no s'ha pogut aconseguir l'unanimitat perquè la representant d'Unides Podem s'ha negat a votar, encara que inicialment sí van acceptar formar part del jurat qualificador i van estar presents en la Plaça dels Estels durant el concurs".

    D'altra banda, l'empresa murciana Germans Ferrández de Beniel (Múrcia) ha aconseguit per unanimitat el primer premi en el concurs de castells de focs artificials pel disparat el 29 de juny des de la Platja del Cocó. Aquesta classificació li atorga una quantia econòmica de 1.500 euros.

colaboracio