Publicado 17/06/2021 19:15CET

La Pobla Llarga decreta 3 dies de dol per Wafaa i 17 de juny com a dia en el seu record i contra la violència masclista

Archivo - Arxiu - Wafaa, Sebbah
AJUNTAMENT DE LA POBLA LLARGA - Archivo

   Una concentració mostra aquesta vesprada el seu suport a la família de la jove i condemna la violència masclista

   VALÈNCIA, 17 juny (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de la Pobla Llarga (València), municipi del que era veïna Wafaa Sebbah i on s'ha trobat aquest dijous el cadàver de la jove, ha convocat un ple extraordinari per a decretar tres dies de duel oficial i declarar el dia 17 de juny com a 'Dia del record de Wafaa Sebbah i de condemna contra la violència masclista'.

   Així ho ha informat en les seues xarxes socials l'Ajuntament, que ha lamentat "el pitjor dels desenllaços" en la desaparició de Wafaa Sebbah, la jove de 19 anys desapareguda al novembre de 2019 a Carcaixent (València), després que la Guàrdia Civil haja localitzat el seu cos sense vida en la localitat, en un pou d'una finca de la família de l'home detingut per aquests fets.

   Després de la troballa, el consistori ha convocat a les 18.30 hores un ple extraordinari per a decretar tres dies de duel oficial i declarar el 17 de juny com a 'Dia del record de Wafaa Sebbah i de condemna contra la violència masclista'.

   A més, ha convocat una concentració a les 19 hores en la plaça del País Valencià per a donar tot el suport a la seua família". "Tota la Pobla som Wafaa", ha remarcat.

   "En els últims temps, la lacra masclista és una evidència i està assolant la nostra societat. Hem de lluitar amb més força que mai per a combatre-la, educar i ensenyar en el respecte, la tolerància, la no violència i aconseguir un futur segur per a les dones", ha manifestat l'Ajuntament en una publicació de Facebook.

colaboracio