La Policia deté la dona de l'home assassinat en un garatge a l'agost a València

Cotxe de la Policia Nacional
ARCHIVO
Publicado 12/1/2018 17:14:29CET

VALÈNCIA, 12 Ene. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Policia Nacional han detingut la dona de l'home assassinat en un garatge a l'agost a València com coautora del crim. Així mateix, han arrestat un altre home, de 47 anys, com a autor de l'apunyalament, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

La víctima era un home de 36 anys que va morir a causa de huit punyalades en el tòrax el 16 d'agost de 2017 en un garatge de València, situat en el carrer Calamocha.

La Policia va obrir una investigació després de la troballa del cos i va descartar el robatori com a mòbil. Es va centrar a l'entorn de la víctima, ja que pel que sembla la violència de l'atac i altres indicis apuntava al fet que l'autor o autors estarien esperant la víctima per a acabar amb la seua vida per sorpresa, per la qual cosa es van centrar en la seua esposa i un company de treball d'aquest.

Els agents van esbrinar que l'autor havia esperat a la víctima acatxapat en el garatge al costat del seu cotxe, a l'hora que anava a treballar, i va ser atacat ràpidament.

Després d'una llarga i dificultosa investigació, els policies han detingut aquest dimecres la dona de la víctima i un home, com coautora i presumpte autor material de l'apunyalament, respectivament. Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets. Els arrestats tenen 27 i 47 anys i són d'origen espanyol.

colaboracio