La Policia evacua l'estació londinenca d'Oxford Circus després d'avisos de trets

Desalojan la estación de Oxford Circus en Londres
REUTERS / PETER NICHOLLS
Actualizado 24/11/2017 19:09:50 CET

Scotland Yard no té constància que s'haja produït un tiroteig ni han detectat a sospitosos

LONDRES, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Policia de Londres ha llançat este divendres una operació d'evacuació en resposta a un "incident" dins de l'estació d'Oxford Circus, des d'on havia rebut avisos de possibles trets. També ha ordenat als vianants de la propera Oxford Street que abandonen el carrer.

La Policia Metropolitana ha informat en un comunicat que va rebre els primers avisos a les 16.38 (hora local) i ha respost "com si es tractara d'un incident terrorista". Així, fins a la zona s'han desplaçat un gran nombre d'agents armats.

"Si estàs a Oxford Street, entra en un edifici i queda't en l'interior fins a un altre avís", han recomanat les forces de seguretat en una nota, en la qual han descartat tindre constància de danys personals de moment. La Policia de Transports sí ha confirmat que una dona ha resultat ferida lleu quan abandonava l'estació.

Les forces de seguretat "no han localitzat cap rastre de sospitosos, proves de trets o víctimes", ha afegit Scotland Yard en un segon comunicat, en el qual no obstant açò ha instat la ciutadania a extremar les precaucions en tota la zona.

A més d'Oxford Circus, l'emergència també ha obligat a tancar la propera Bond Street fins que s'aclarisca l'ocorregut, segons la Policia de Transports.

colaboracio