La Policia Local de València planteja un horari "de descans" de petards en Falles entre tancament de revetles i despertà

Petards
BOMBEROS AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA - Archivo
Publicado 21/3/2018 18:59:25CET

VALÈNCIA, 21 Mar. (EUROPA PRESS) -

La regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, ha plantejat aquest dimecres canvis en el Ban municipal de Falles per a reduir les molèsties ocasionades per petards, que puga contemplar un horari "de descans" entre el tancament de les revetles i la despertà.

Menguzzato, que ha fet un balanç de les festes falleres, s'ha referit al descens en el nombre de problemes amb els locals públics, en passar de 549 reclamacions en 2017 a 213 enguany, si bé, per contra, han augmentat les telefonades per molèsties ocasionades per petards que han passat de 317 en 2017 a 492 en 2018.

En aquest sentit, Menguzzato ha qüestionat l'"ambigüitat" del ban de les Falles perquè Policia Local puga controlar i denunciar l'"ús indegut" de petards. En aquest sentit, ha proposat "treballar el pròxim any perquè el ban garantisca un horari de descans per a tirar petards que podria coincidir amb l'horari comprès entre el tancament de les revetles i la despertà".

colaboracio