Publicado 25/10/2021 16:25CET

La Policia Nacional localitza a Alacant a l'home que li va donar una palissa a un agent a Saragossa

Archivo - Arxiu - Patrulla de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL. - Archivo

   ZARAGOZA, 25 oct. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha localitzat en Alacant aquest dilluns, 25 d'octubre, a l'home que li va donar una palissa a un agent del Cos a l'interior d'un autobús urbà de Saragossa, quan li va recriminar que es posara la mascareta, tal com exigeix la normativa COVID.

   El cos policial ha informat a través del seu compte oficial de Twitter que l'individu, que va fugir després d'agredir al policia, ha sigut finalment detingut després de "seguir-li la pista per diversos llocs a Espanya".

   Els fets van tindre lloc el passat 17 d'octubre, quan un inspector de Policia Nacional fora de servei resulte ferit en ser agredit per un home en un bus en la capital aragonesa.

   El succés va tindre lloc sobre les 04.00 hores, a l'avinguda de Madrid, quan l'inspector li va demanar al jove que complira la normativa sanitària i es posara la mascareta perquè està viatjant en un mitjà de transport públic urbà. En identificar-se com a policia, l'agressor va començar a amenaçar l'agent i el va acabar tirant al terra a colps.

   El policia va haver d'estar en observació en un centre hospitalari per un embassament a l'ull.

colaboracio