Publicado 28/07/2021 19:10CET

Un policia de paisà rescata un xiquet banyant-se amb bandera roja

Platja Les Amplaries d'Orpesa
OROPESA TURISMO

   CASTELLÓ, 28 jul. (EUROPA PRESS) -

   Un agent de la Policia Nacional franc de servici va aconseguir rescatar en una platja d'Orpesa (Castelló) a un xiquet de deu anys que es va endinsar a uns 70 metres de la riba quan estava hissada la bandera roja, que advertia de la prohibició del bany.

   El rescat es va produir sobre les quatre menys vint de la vesprada en la platja de Les Amplaries, quan aquest policia destinat en la brigada provincial de Seguretat Ciutadana a València, que passava el dia en la zona, es va adonar que el menor estava a l'aigua malgrat la presència de la bandera roja.

   En observar el comportament del xiquet, l'agent va veure com s'endinsava cada vegada més fins a que en un moment donat es va adonar que només es veia el cap, informa Prefectura en un comunicat.

   Davant l'imminent perill que corria el menor a causa del mal estat de la mar, el policia es va llançar a l'aigua mentre el seu acompanyant va donar l'avís al 112. Finalment, l'home va arribar fins al xiquet quan es trobava a uns 70 metres de la riba.

   El xiquet estava molt espantat, per la qual cosa li va dir que era policia i que anava a rescatar-lo. Minuts després van arribar dos socorristes fins a la zona que, amb l'ajuda de l'agent franc i fent ús d'una boia de rescat aquàtic, van aconseguir traure al menor de l'aigua i posar-lo fora de perill. Malgrat el seu important estat de nerviosisme, el menor no va necessitar assistència sanitària.

colaboracio