Pons, sobre ser candidat a Alcaldia de València: "Estaré al que em demanen, però crec que hui servisc més a Brussel·es"

González Pons PP
EUROPA PRESS/ALEX ZEA
Publicado 19/2/2018 12:54:13CET

MADRID, 19 Feb. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PP en el Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha afirmat aquest dilluns que estarà al que li demane el partit de cara a presentar la seua candidatura a l'Alcaldia de València en les pròximes eleccions municipals, encara que ha dit que és més útil a Brussel·les.

"Estaré al que em demanen, porte a València en el cor, però crec que que hui servisc més a la meua ciutat i al meu país des de Brussel·les", ha manifestat en una entrevista en Espejo Público arreplegada per Europa Press, després de ser preguntat sobre la possibilitat de ser el pròxim candidat del PP a l'Alcaldia d'aquesta ciutat que, fins als últims comicis locals de 2015, va estar governada per la històrica regidora 'popular' Rita Barberá.

L'eurodiputat 'popular', que ha destacat la "inversió professional" que ha experimentat des que es va traslladar a treballar en el Parlament Europeu, ha posat l'accent que allí estan sobre la taula i en negociació temes "molt més importants" que la situació de l'expresident català Carles Puigdemont, que va fugir a Bèlgica després de la declaració unilateral d'independència. "Puigdemont, dins de la política comunitària, l'anecdòtic".

colaboracio