PP i Cs, amb "clara voluntat d'acord", es donen de termini fins al dia 17 per a tancar un programa comú a Andalusia

Juanma Moreno i Juan Marín s'abracen a l'inici de la reunió PP-Cs
PP-A
Publicado 11/12/2018 18:58:53CET

SEVILLA, 11 Dic. (EUROPA PRESS) -

El PP i Cs han constatat aquest dimarts que existeix entre tots dos "una clara voluntat d'acord" per a la governabilitat d'Andalusia en la primera reunió formal que han mantingut després de les eleccions del 2D, de manera que han acordat engegar un grup de treball amb representants de tots dos partits per a intentar tancar un acord programàtic i tornar a reunir-se el dilluns 17 de desembre, quan seguirien avançant en la composició de l'Executiu i de la Mesa de la Cambra autonòmica.

Així ho ha avançat el portaveu de Cs a Andalusia i candidat a la Presidència de la Junta, Juan Marín, que ha sigut el primer a comparéixer davant els mitjans després de la referida trobada, que s'ha perllongat per un poc més d'una hora i mitja en el Parlament andalús, concretament en la sala de la Mesa de la Cambra.

El dirigent de Cs ha expressat que si bé entenen que serà una negociació "complicada", hi ha una "clara voluntat d'acord" per part dels dos partits per a aconseguir un govern de canvi després de quasi 40 anys de governs socialistes a Andalusia.

D'aquesta manera, ha dit que aquest mateix dimecres engegaran un grup tècnic de treball per a "posar-nos d'acord primer en què volem fer", i després tornar a reunir-se el dia 17 "per a tancar els acords programàtics si és possible". A partir d'ací, serà quan aborden "qui engega" eixe govern, aclarint tant la formació de l'Executiu com la composició de la Mesa de la Cambra.

colaboracio