El PPCV demana la compareixença de l'ex-director general d'Acuamed en la comissió sobre finançament de PSPV i Bloc

Jorge Bellver
CORTS VALENCIANES - Archivo
Publicado 17/12/2018 14:42:05CET

VALÈNCIA, 17 Dic. (EUROPA PRESS) -

El PP presentarà un escrit per a sol·licitar la compareixença de l'ex-director general d'Acuamed, Arcadio Mateo, en la comissió d'investigació sobre el finançament electoral de PSPV i Bloc en 2007 i 2008 "després de la seua denúncia per un presumpte desviament de factures d'Acuamed per 18 milions d'euros durant tres anys per a finançar el PSOE".

El president del grup popular, Jorge Bellver, ha explicat que Arcadio Mateo "ha presentat una denúncia en la qual diu que aquestes pràctiques són situacions mantingudes en el temps" s'estaria parlant "d'una trama continuada de finançament irregular del PSOE, per la qual cosa no hauria prescrit".

"La justícia està investigant els fets. Anem a sol·licitar que comparega perquè informe qual és eixa trama que ha denunciat i quals són els contractes milionaris per a presumptament finançar irregularment el PSOE", ha indicat Bellver.

Segons les informacions publicades en diversos mitjans, es van firmar almenys 47 contractes per l'empresa pública Acuamed just abans dels comicis generals de març de 2008. Acuamed és una empresa pública depenent del Ministeri de Medi ambient i la responsable d'eixe departament en aquell moment era Cristina Narbona, hui presidenta del PSOE de Pedro Sánchez, i la seua compareixença en la comissió d'investigació ha sigut ajornada, han remarcat els 'populars'.

colaboracio