Publicado 11/06/2021 13:07CET

El PPCV "valencianitzará" la protesta nacional contra els indults a presos del procés amb actes a les tres províncies

Un document del Partit Popular demana la firma dels ciutadans contra els indults als presos del 'procés' en Puente de Vallecas, a 9 de juny de 2021, a Madrid (arxiu).
Alejandro Martínez Vélez - Europa Press

   VALÈNCIA, 11 juny (EUROPA PRESS) -

   El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) celebrarà aquest diumenge, de forma simultània en les tres províncies, un acte de protesta pel procés de concessió dels indults als presos del 'procés' "que defèn el president del Govern, Pedro Sánchez".

   Amb aquests actes, el PPCV pretén "valencianitzar les mesures de protesta liderades pel PP nacional per a denunciar la cacicada de Pedro Sánchez de voler utilitzar el secessionisme com a salconduit per a perpetuar-se en la Moncloa", explica la formació en un comunicat.

   D'aquesta manera, els 'populars' valencians organitzaran taules de firma a València, Alacant i Castelló perquè, segons assenyalen, la societat "puga expressar en llibertat la seua opinió sobre alguna cosa molt greu que afecta a tots els espanyols".

   A més, el PPCV vol subratllar "la importància de protegir la separació de poders com a garant de la llibertat, la democràcia, la concòrdia i el respecte a la Constitució". En la mateixa línia, recalca que amb aquests actes "vol expressar el seu màxim respecte a la llei i al pronunciament del Tribunal Suprem".

   Per a açò, apunten, eixiran al carrer "perquè els valencians puguen expressar-se en llibertat sobre una mesura que, segons afirmen, "és una amenaça a l'Estat de Dret".

Contador
colaboracio