Publicado 29/07/2021 15:22CET

El president de Confecomerç, nou president de la Confederació Espanyola de Comerç

Archivo - Arxiu - Cvirus.- Confecomerç demana obertura del comerç fins a les 20.00 i alçar el tancament perimetral de les grans ciutats
CONFECOMERÇ - Archivo

   MADRID, 29 jul. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Confederació de Comerç de la Comunitat Valenciana (Confecomerç), Rafael Torres, ha sigut triat nou president de la Confederació Espanyola de Comerç (CEC) per la junta directiva de l'organització.

   El nomenament es produeix després de la dimissió de Pedro Campo Iglesias, que ha renunciat al càrrec per motius personals després de més 30 anys de trajectòria en el si de la CEC, els dos últims ocupant el càrrec de president.

   Rafael Torres, que fins ara ocupava el càrrec de vicepresident, assumeix la presidència amb la voluntat d'impulsar a un sector estratègic com és el de les pimes i autònoms de comerç minorista a Espanya i en un moment especialment complicat marcat pels importants desafiaments econòmics i socials que afronta.

   Llicenciat en Ciències Empresarials, la seua formació es complementa amb un MBA per l'Institut d'empresa. El seu profund coneixement del sector del comerç i del seu teixit associatiu vé determinat tant per la seua activitat professional, com a empresari del comerç en un negoci familiar amb 125 anys d'antiguitat, com per la seua forta vinculació a la defensa del comerç des de diferents organitzacions.

   La CEC ha ressaltat que aquesta successió reforça el camí de renovació iniciat des de la Confederació i pretén aprofundir en les noves línies i projectes empresos en els últims anys, com la dotació de major protagonisme, representativitat i visibilitat al sector i a l'organització com a màxim representant dels interessos de les pimes del comerç a Espanya.

colaboracio