Publicado 15/09/2021 15:59CET

La Processó Cívica tornarà a celebrar-se el 9 d'Octubre a València després de suspendre's l'any passat per la pandèmia

Archivo - Arxiu - Pujada de la Reial Senyera a l'Ajuntament de València
EUROPA PRESS - Archivo

   VALÈNCIA, 15 set. (EUROPA PRESS) -

   La Processó Cívica tornarà enguany a l'agenda d'actes del 9 d'Octubre a la ciutat de València després de suspendre's en 2020 a causa de la pandèmia.

   Així ho ha anunciat en xarxes socials el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, que ha apuntat que s'ha adaptat el calendari de les obres del carrer La Pau per a permetre el recorregut de la processó, que sol iniciar-se a la Plaça de l'Ajuntament i finalitzar al Parterre, enfront de l'estàtua de Jaume I.

   Cano ha remarcat el "gran esforç" de la regidoria del Cicle Integral de l'Aigua en aquest sentit i ha defès que des de Seguretat "treballaran per a fer possible que es puga gaudir de la processó".

   El passat any no es va celebrar aquest acte a causa de la pandèmia. No obstant açò, sí es van celebrar diverses manifestacions. Algunes, com les convocades per l'Associació Regne de València de Gais i Lesbianes o Mi Tierra CV van defendre que "es podria haver celebrat la processó cívica al matí" i van assegurar que "si l'Ajuntament l'ha cancel·lat, és per altres motius".

Contador
colaboracio