Publicado 27/06/2022 18:50

Projecte Solmonki arriba a Sala Ultramar amb 'Trobada', un "espai de trobada" infantil a través de la dansa

Projecte Solmonki presenta TROBADA
SALA ULTRAMAR

   VALÈNCIA, 27 juny (EUROPA PRESS) -

   La companyia Projecte Solmonki tancarà el Cicle Petit Ultramar amb 'Trobada', una peça per als més xicotets, que podrà veure's en la sala Ultramar de València els dies 2 i 3 de juliol a les 12.00 hores. Es tracta d'una proposta de dansa per a tota la família on el joc s'utilitza com a element d'acostament entre les dos intèrprets.

   Aquesta peça presenta la dansa com un "espai de trobada" entre els cossos. Així, 'Trobada' és una festa i la dilatació del temps d'una cançó és l'excusa per a "trobar-se" prop de l'altre, per a recórrer la distància que separa o allunya a les persones.

   Des de la companyia han indicat en un comunicat que "'Trobada' tracta de posar en relleu un d'eixos instants en els quals et trobes amb tu mateixa, en el qual el concepte del temps es dilata i es transforma, en el qual estàs en harmonia completa amb tu".

   La peça, que està programada com a tancament del Cicle Petit Ultramar destinat als més xicotets de la casa, es completa amb un taller de dansa en família que la pròpia companyia imparteix una vegada finalitzat el treball.

   En aquest sentit, Projecte Solmonky proposa "ballar tots junts per a trobar-se" des de la dansa i compartir dinàmiques i jocs amb els quals aconseguir "acostar-se" a l'altre.

   Les entrades tenen un preu de huit euros i ja estan a la venda a través dels canals de venda de la Sala Ultramar.

colaboracio