Publicado 21/09/2021 19:02CET

Protecció Ciutadana impulsa la recuperació de vivendes ocupades al barri d'Orriols

   VALÈNCIA, 21 set. (EUROPA PRESS) -

   La Regidoria de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València s'ha posat en contacte amb representants de la SAREB, Solvia i CaixaBank per a mantindre una reunió on abordar solucions als problemes derivats de les ocupacions il·legals que s'han produït en edificis d'Orriols i impulsar la recuperació de les vivendes.

   El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, que ja va mantindre una reunió aquest estiu amb l'ex-vicepresident del Consell i conseller d'Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, amb el propòsit d'agilitzar la recuperació del barri i de les vivendes de titularitat pública, ha fet referència a la "necessitat de coordinar-se entre totes les administracions i per descomptat, també, amb aquelles entitats que siguen propietàries d'immobles on poguera estar realitzant-se alguna activitat irregular", ha informat el consistori en un comunicat.

   "És necessària una actuació conjunta i responsable de les institucions, administracions i entitats implicades. Els problemes de convivència que pateix Orriols tenen també el seu origen en les activitats delictives que es realitzen des d'immobles ocupats il·legalment i no podem ni anem a permetre que açò es faça amb impunitat", ha manifestat Cano.

   L'objectiu és que la reunió amb les entitats bancàries també se celebre imminentment després que s'haja impulsat l'engegada un grup específic entre Policia Local i Nacional per a la zona més afectada pels problemes de seguretat en el barri.

   "Orriols ha de recuperar la convivència, treballem cada dia per a reduir les desigualtats en la ciutat. La situació d'aquest barri ha de poder equiparar-se a la de qualsevol altra zona del centre de la ciutat, té la nostra atenció preferent", ha manifestat el regidor Aarón Cano, qui ha indicat que els contactes amb representants de la Sareb també s'han impulsat en altres barris de la ciutat com el Cabanyal.

Contador
colaboracio