Publicado 28/06/2022 18:08

Pugen un 29% els hospitalitzats per covid en l'última setmana a la Comunitat Valenciana

Archivo - Arxiu - Professional sanitari trasllada un llit mòbil en l'Unitat de Vigilància intensiva ?UCI- de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, integrat en la Xarxa Hospitalària d'Utilització Pública de Catalunya, a Barcelona, Catalunya (Espanya)
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

   Totes les CCAA, excepte Canàries i Cantàbria, registren pujades en el nombre d'hospitalitzats

   VALÈNCIA/MADRID, 28 juny (EUROPA PRESS) -

   El nombre de persones ingressades per coronavirus a la Comunitat Valenciana ha crescut un 28,58% durant l'última setmana fins a registrar-se aquest dimarts 762 hospitalitzats, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 591 pacients. A més, hi ha dos pacients més en vigilància intensiva que el dimarts passat i ha notificat 23 morts en l'última setmana, segons dades del Ministeri.

   A Espanya, la pressió hospitalària també ha crescut un 22,58% durant l'última setmana, amb pujades en totes les comunitats autònomes, excepte a Canàries i Cantàbria. També s'ha produït una pujada significativa del 19,9% en els pacients per Covid-19 en vigilància intensiva i s'han notificat 302 nous morts per la pandèmia des de dimarts passat.

   En concret, Sanitat va informar aquest dimarts de 9.553 persones hospitalitzades a Espanya actualment, 1.760 més que el dimarts anterior, el passat 21 de juny, quan es van notificar 7.793 pacients hospitalitzats. Mentre, aquest dimarts 28 de juny hi ha 433 persones en UCI, 72 persones més que dimarts passat.

   En qualsevol cas, aquesta és la comparació de les persones hospitalitzades de les comunitats autònomes:

ANDALUSIA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Andalusia té 585 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 547 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 6,9%en aquesta última setmana. Té tres pacients més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 35 morts en l'última setmana.

ARAGÓ

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Aragó té 245 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 167 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 46,7% en aquesta última setmana. Té cinc pacients més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 26 morts en l'última setmana.

ASTÚRIES

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Astúries té 195 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 168 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 16% en aquesta última setmana. Té un pacients menys en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 17 morts més en l'última setmana.

BALEARS

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Balears té 287 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 203 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 41,3% en aquesta última setmana. Té un pacient menys en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 2 morts des de l'última setmana.

CANÀRIES

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Canàries té 266 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 289 pacients, la qual cosa suposa una baixada del 7,9% en aquesta última setmana. Té tres pacients més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 14 morts des de l'última setmana.

CANTÀBRIA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Cantàbria té 42 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 44 pacients, la qual cosa suposa una baixada del 4,5% en aquesta última setmana. Té un pacient menys en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 1 mort des de l'última setmana.

CASTELLA-LA MANXA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Castella-la Manxa té 496 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 471 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 5,3% en aquesta última setmana. Té un pacient més en vigilància intensiva des del dimarts passat.

CASTELLA I LLEÓ

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Castella i Lleó té 523 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 460 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 13,6% en aquesta última setmana. Té deu pacients més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 26 morts des de l'última setmana.

CATALUNYA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Catalunya té 2.540 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 1.733 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 46,5% en aquesta última setmana. Té 35 pacients més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 20 morts des de l'última setmana.

CEUTA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Ceuta té 13 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 9 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 44,4% en aquesta última setmana. Té els mateixos pacients en vigilància intensiva que el dimarts passat.

EXTREMADURA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Extremadura té 99 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 89 pacients, la qual cosa suposa una pujada de el 11,2%. Té dos pacients més en vigilància intensiva que el dimarts passat i ha notificat 9 morts des de l'última setmana.

GALÍCIA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Galícia té 601 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 522 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 15,1% en aquesta última setmana. Té dos pacients més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 9 morts en l'última setmana.

MADRID

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Madrid té 2.117 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 1.838 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 15,1% en aquesta última setmana. Té onze pacient més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 53 morts en l'última setmana.

MELILLA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Melilla té 9 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 8 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 12,5%. Té dos pacients més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat dos morts més en l'última setmana.

MÚRCIA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Múrcia té 209 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 186 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 12,3% en aquesta última setmana. Té tres pacients més en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 1 mort més en l'última setmana.

NAVARRA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, Navarra té 83 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 73 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 13,6% en aquesta última setmana. Té dos pacients menys en vigilància intensiva des del dimarts passat i ha notificat 8 morts en l'última setmana.

PAÍS BASC

   En l'informe del dimarts 28 de juny, País Basc té 442 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 369 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 19,7% en aquesta última setmana. Té tres pacients menys en vigilància intensiva que el dimarts passat i ha notificat 65 morts en l'última setmana.

LA RIOJA

   En l'informe del dimarts 28 de juny, La Rioja té 39 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 21 de juny tenia 26 pacients, la qual cosa suposa una pujada del 50% en aquesta última setmana. Té un pacient més en vigilància intensiva que el dimarts passat.

colaboracio