Puig anuncia que divendres que ve es coneixerà la primera part de la resta del Consell que mantindrà el mestissatge

Publicado 18/6/2019 12:16:10CET
PSPV

VALÈNCIA, 18 Jun. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts que divendres que ve es donarà a conéixer la primera part del segon graó del Consell, que mantindrà el mestissatge perquè aquesta legislatura s'ha comprovat que és una fórmula "d'èxit".

Puig, en una nova edició de les Trobades SER organitzada per Ràdio València, ha recalcat que "en cap moment" va tindre "cap dubte" que arribarien a un acord per a aconseguir un pacte de Govern amb Compromís i Unides Podem, encara que ha admès que les negociacions han sigut "intenses" perquè "la societat no és uniforme i cal aprendre a gestionar la diversitat".

Sobre aquest tema, ha explicat que en la reunió del pròxim divendres del primer ple del Consell amb els tres socis de govern es donarà a conéixer la primera part del segon graó i en les pròximes setmanes se n'"anirà completant" l'organigrama des de la fórmula del mestissatge que s'aplicarà "en funció de la representativitat" i de la cerca d'un govern "àgil".

"Aquest govern va a tindre els càrrecs necessaris per a gestionar bé perquè no hi ha una administració sobredimensionada. Galícia, per exemple, té el doble d'assessors que la Generalitat Valenciana", ha comentat.

colaboracio