Publicado 21/06/2021 13:55CET

Puig celebra "tornar a veure'ns les cares" sense mascareta però recorda que cal portar-la en espais tancats

Archivo - Arxiu- Proves de mascaretes
ITENE - Archivo

   VALÈNCIA, 21 juny (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha admès "s'acull amb certa alegria poder tornar a veure'ns la cara tots" quan la mascareta deixe de ser obligatòria en espais a l'aire lliure a partir del pròxim dissabte, 26 de juny, encara que ha volgut recordar que "continuarà sent obligatòria en espais tancats i que encara hi ha pandèmia".

   Puig, que s'ha pronunciat en aquests termes en el transcurs d'una visita al polígon industrial Pla de Carrasses, situat a Llíria (València), ha recordat que des de la Comunitat Valenciana ja s'estava demanant fa temps que s'alçara l'obligatorietat de posar-se la mascareta en la platja i altres espais naturals.

   "Ara bé, --ha advertit--, és evident que el virus continua entre nosaltres i hi ha moltes persones, sobretot les més joves que no estan vacunades, que estan sotmeses a un gran risc i de fet són les que s'estan contagiant ara".

   Per açò, i encara que creu que "llevar la mascareta és una mesura d'alleugeriment de restriccions que és positiva en l'àmbit de la nostra convivència", també ha assenyalat que "cal ser conscients que cal portar-la sempre en la butxaca i que en el moment que entres en un lloc tancat cal portar-la", ha conclòs.

colaboracio