Publicado 27/01/2022 12:07

Puig, contra la 'cacerolada' pel passaport: "És difícil digerir que les persones actuen amb eixa virulència"

Ximo Puig, durant la seua compareixença davant els mitjans
GVA

   VALÈNCIA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'ha mostrat en contra de la 'cacerolada' convocada aquest dijous per diferents organitzacions davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) contra el certificat Covid: "A mi em pareix difícil de digerir en societat avançada que hi haja persones que actuen amb eixa virulència contra la ciència, la convivència i contra el que és la salut de tots els ciutadans".

   Puig s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació en ser preguntat per aquesta 'cacerolada' després de la reunió de la Taula Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació davant la Covid-19.

   El president ha manifestat que les vacunes han salvat milions de vides en la història de la humanitat i també les dirigides contra la Covid-19.

   "El nostre estat de dret --ha agregat-- permet actualment que hi haja persones que no vullguen vacunar-se. Èticament em pareix que és més dubtós que tinguen dret a mantindre eixa actitud agressiva contra el que és l'avanç d'aquesta societat per a la superació de la pandèmia".

   El passaport, ha conclòs, ha fet que més de 132.000 persones que no pensaven vacunar-se a la Comunitat, es vacunaren: "Només per açò ja mereix la pena", ha subratllat.